Skip to content

Lot

Hi! Even kennismaken? Mijn naam is Lot, het gezicht achter Recruitment by Lot. Ik ben altijd op zoek naar een uitdaging, zowel privé als in mijn werk. Daarom ben ik mijn eigen bedrijf begonnen.

Denken in oplossingen, creatieve manieren vinden om van iets negatiefs iets positiefs te maken en hard werken zijn enkele punten die mij omschrijven. Ik ben een gezelligheidsdier, erg meelevend en heb oprechte interesse in mijn omgeving. Ik denk ook dat dat de kracht is achter Recruitment by Lot. Ik kijk verder dan iemands cv en ben altijd opzoek naar de beste match tussen een kandidaat en organisatie.

Privé

In mijn vrije tijd begeef ik mij graag onder de mensen. Soms vind ik het juist heerlijk om mij af te sluiten en een stevige wandeling in de natuur te maken. Naast mijn vriend en vriendenkring, ben ik graag met mijn familie. Vooral met mijn jonge neefjes en nichtje vind ik het fijn om op pad te gaan. Wandelen in het bos, kanoën op het meer of naar het zwembad. Verder sport ik graag. Ik doe vier dagen per week aan crossfit. Hierdoor blijf ik scherp. Iets wat voor mij heel belangrijk is.

Werkverleden

Mijn carrière ben ik gestart in de modewereld. Door bij verschillende merken ervaring op te doen heb ik ontzettend veel geleerd. Zo ben ik erachter gekomen dat klantcontact voor mij heel belangrijk is. Mijn droom was toentertijd om een eigen winkel te starten. Het contact met de klanten en altijd tot het uiterste gaan om iemand tevreden de deur uit te laten gaan, past bij mijn persoonlijkheid. Ik ben tenslotte een echt mensen-mens.

Vervolgens ben ik de recruitment ingerold. Ik kwam er al gauw achter dat mijn passie hier ligt. Ik houd ervan om met mensen te werken, een luisterend oor te bieden en oplossingsgericht te denken. Bij recruitment kijk je meer naar de persoon zelf, dan naar de stijl die iemand wilt uitstralen. Dat is voor mij echt belangrijk. Ik prik dan ook snel door iemand heen. Je stemt je aanpak af op de persoon die je voor je hebt. Dit kun je alleen bereiken door toewijding en oprechte betrokkenheid.

Wil je meer informatie? Ik ben bereikbaar via lotvandereng@recruitmentbylot.nl of via 06-11402600

Tot snel!

Back To Top